Artikuj interesantë

 • Karakteristikat e përgjithshme të krimbave parazitarë: krimbi i rrumbullakët njerëzor, krimbi, trichinella, krimbi, rishta, filamenta Bancroft (filiaria).
  12 Qershor 2021
 • Cilët parazitë shkaktojnë alergji dhe probleme të tjera të lëkurës? A munden parazitët të shkaktojnë alergji në trupin e fëmijës? Rishikimet e pacientëve.
  24 Maj 2021
 • Cili është roli i parazitëve në trupin e një të rrituri, klasifikimi dhe llojet e protozoave dhe krimbave, lokalizimi dhe simptomat e infeksionit, parandalimi. Trajtimi i parazitëve në trup me ndihmën e ilaçeve dhe mjeteve juridike popullore. Shqyrtime të metodave të trajtimit
  24 Maj 2021
 • Cilat janë llojet e krimbave? Si manifestohet helminthiaza? Cilat janë lokalizimet kryesore të parazitëve në trup? Trajtimi me ilaçe zyrtare.
  23 Maj 2021