Trajtimi për të gjitha llojet e parazitëve

Kapsula Wormin në Tiranë

Kapsula Wormin
4990Lek9980Lek
525

Për të porositur Wormin

Ulje -50%

Si të blini kapsolla Wormin?

Ju mund të porosisni kapsula në Tiranë (Shqipëri) në 4 hapa të thjeshtë:

  1. Nëse keni nevojë të porosisni Wormin me zbritje, vizitoni faqen zyrtare të internetit të prodhuesit të mjetit.
  2. Vendosni emrin dhe numrin tuaj të telefonit.
  3. Merrni një konsultë falas nga specialisti ynë. Në të ardhmen e afërt menaxheri do t'ju kontaktojë dhe do t'ju përgjigjet të gjitha pyetjeve tuaja në lidhje me mjetet dhe kohën e dorëzimit.
  4. Merrni parcelën tuaj me postë ose me dorëzim ndërlidhës. Pas marrjes së parcelës, do të duhet të paguani ndërlidhësin ose me postë.
Porositni kapsolla me çmimin më të mirë - 4990Lek! Wormin - garanton trajtim kundër të gjitha llojeve të parazitëve

Si te blejme në Tiranë Wormin

Ilaç bimor për parazitët

Kapsulat Wormin janë një ilaç inovativ kundër të gjitha llojeve të parazitëve. Formula unike garanton trajtim kundër të gjitha llojeve të parazitëve. Ekstrakti i karafilit, largon produktet e mbetjeve të helminteve dhe toksinave nga trupi i njeriut. I përshtatshëm për absolutisht të gjithë dhe nuk shkakton alergji.

Aksione! Bleni 50% zbritje. Plotësoni formularin për të marrë një zbritje.

Si të porosisni kapsolla Wormin në Tiranë (Shqipëri)?

Ju mund ta merrni ilaçin në 3 faza:

  1. Porositni kapsolla në Shqipëri (Tiranë) duke vizituar faqen zyrtare të internetit dhe lini një kërkesë në formularin e porosisë.
  2. Ju lini një kërkesë në faqen tonë të internetit duke plotësuar fushat "Emri" dhe "Numri i telefonit"
  3. Brenda 15 minutash menaxheri do t'ju telefonojë për të konfirmuar porosinë për të sqaruar porosinë dhe për të rregulluar dorëzimin në adresë në kohën e dorëzimit.
  4. Paguajeni për parcelën pas marrjes me postë ose me ndërlidhës në zyrën postare në Tiranë ose në korrier
Ju lutemi vini re se kostoja e dorëzimit me ndërlidhës në adresën që specifikuat mund të ndryshojë në varësi të qytetit marrës. Pagesa për porosinë me postë ose ndërlidhës në dorë.

Nxitoni të porosisni me çmimin më të mirë - 4990Lek!

Qytetet e tjera në Shqipëri ku mund të blini Wormin

Qytetet në Shqipëri ku mund të blini Wormin

Qytetet në Shqipëri