Udhëzime për përdorim Wormin

Si të përdorni Wormin?

Karakteristikat e aplikimit

Për efikasitetin më të mirë, duhet të merrni kapsulat si një kurs të plotë, sipas udhëzimeve. Kjo ka rëndësi sepse ilaçi ka një efekt kumulativ. Prandaj, duhet të porosisni Wormin për të gjithë periudhën.

aplikimi i kapsollave worminMënyra e aplikimit

Ky produkt natyral, pastrues do të sigurojë trajtim për të gjitha llojet e parazitëve. Nuk ka kundërindikacione dhe efekte anësore. Drogës aplikohet në 3 hapa të thjeshtë:

  1. Merrni jo më shumë se 2 kapsula në ditë.
  2. Drogës duhet të merret 2 herë në ditë.
  3. Merrni ilaçin për një kurs prej 30 ditësh. Nëse është e nevojshme, kursi mund të përsëritet

Indikacionet dhe kundërindikacionet Wormin

Një pastrues organik, i përshtatshëm për njerëzit që vuajnë nga bakteret dhe parazitët e zorrëve. Rekomandohet të merren në simptomat e para të infeksionit helminth dhe për profilaksinë për të rriturit dhe fëmijët. Drogës nuk ka kundërindikacione.

Ju mund të porosisni kapsula në Shqipëri në faqen zyrtare të internetit